startovné se nenavyšuje !!!!

27.02.2012 20:40

 

V plném proudu je prezentace na finálový závod Českého poháru v zimním triatlonu a současně závod seriálu Xterra Challenge 2012 Viessmann – Jesenický zimní triatlon 2012, který je rovněž mistrovstvím Moravskoslezského kraje v zimním triatlonu.

Ve startovní listině je aktuálně registrováno 50 jednotlivců a sedm štafet. Pořadatelé vycházejí vstříc závodníků, kteří se ještě neregistrovali a ponechávají startovné v původní výši, startovné se nebude tedy navyšovat při nynější registraci do systému Czechtriseries, ani při registraci a platbě závodníků v den konání závodu.

Přesto Vás za pořadatele žádám o registraci přes www.czechtriseries.cz a to z důvodu zajištění pendlů na Ovčárnu a občerstvení pro závodníky.

Počasí je na Pradědu luxusní, nahoře na běžeckých okruzích je více než 120 cm sněhu, v sobotu bude trať čerstvě připravená a vyhrazená pro závod. Cyklistika i běh bude probíhat po zasněžené, ale upravené cestě, pořád a pořád nahoru do kopce :-). Pro sledování počasí na Pradědu navštivte odkaz na www.yr.no/Praded.

Pro váhavce ještě přidávám odkaz na fotky z loňského závodu a ještě jednou všechny srdečně zvu na sice poslední, zato však největší a nejdrsnější závod letošní zimní triatlonové sezóny. Rosťa Matera

Zpět

Kontakt

Renáta Foltysová

+420 725 705 379

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode