POZOR POZOR POZOR

26.01.2012 09:15

PROHLÁŠENÍ

Na základě komunikace Moravskoslezského krajského triatlonového svazu (dále MSKTTS) s ČTA a společností RTEAM oznamuji, že závod Viessmann - Jesenický zimní triatlon 2012 nebude součásti seriálu WORLD TRIATHLETE 1. Tento krok má za cíl snížit riziko v prodlení smluvních závazků při pořádání závodu Viessmann - Jesenický zimní triatlon 2012.


Současně konstatuji, že Moravskoslezský krajský triatlonový svaz, jako samostatný právní subjekt, se cítí omezen ve svých právech spojit závod, který organizuje seseriálem jiné osoby. Tímto vyzývám Českou triatlonovou asociaci, jmenovitě předsedu ČTA pana Ing. Jaromíra Horáka a představitele společnost R TEAM p. Mgr. Romana Jaroše k jednání s cílem dosažení vzájemného respektu a takové dohody, která nebude omezovat práva třetích stran spolupracovat s jednou či druhou stranou.


Není akceptovatelné, aby v roce 2012 se některá ze stran odvolávala na usnesení Valné hromady ČSTT z roku 2009 a neusilovala o takový stav věcí, který by neomezoval triatlonové kluby, organizátory, či jiné subjekty.

Vážení pánové, pane Jaromíre Horáku a pane Romane Jaroši, dovoluji si Vás pozvat jako naše hosty na závod Jesenický zimní triatlon a současně Vám nabízím možnost projednat Vaše záležitosti na čerstvém povětří Pradědu tak, aby se zlepšily Vaše vzájemné vztahy a zmizelo nesmyslné nařízení o tom, s kým může pořadatel závodu spolupracovat a s kým už ne.
Současně Vás zvu jako hosty ke startu na našem závodě, který Vám bezesporu pomůže se navzájem respektovat jako sportovce a triatlonisty.



Rostislav Matera

Zpět

Kontakt

Renáta Foltysová

+420 725 705 379

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode